9 Mayıs 2011 Pazartesi

FBI Roswell’in Gerçek Olduğunu Kabul Etti .. Flaş! Roswel Olayı Gerçekmiş. FBI Kaynağı

article 1375203 0003745000000258 733 468x303 FBI Roswell’in Gerçek Olduğunu Kabul Etti .. Flaş! Roswel Olayı Gerçekmiş. FBI Kaynağı

Tarihinde ilk kez ABD resmen uzaylı var dedi ve elinedki en önemli belge olan Roswell olayının belgelerini dağıttı.

FBI´in internet sayfasinda yillardir eski gizli belgeler yayinlaniyor, bunlara uluslar arasi bilimsel fenomenler ve arastirmalarida de dahil.
“The Valut” basligi altinda FBI yeni belgeler yayinladi.Bu yeni elektronik kütüphanede 2.000 tane belge bulunuyor. Önceden yayinlanmis belgelere 25 tane yeni belge eklendi.
Bu projenin amaci halkin FBI’a güveninin artmasini saglamaktir.
Marilyn Monroe, Al Capone, rapci Notorious B.I.G ve 9/11 yanisira aciklanamayan fenomenler (ufo agirlikli) basligi ile yeni bir bölüm olusturuldu.
Cogu Haber Ajanslari bunlarin yeni belgeler demesinin aksine aslinda bunlar bilinen eski belgelerdir.
Bu belgelerde FBI Ajaninin (Guy Hottel) 22 Mart 1950 yönetimine yazdigi memorandum konusuluyor. Bu memorandumda US Air Force arastirmacisinin New Mexico’da düsen üc UFO ile ilgili aciklamasi yer aliyor. Bu UFO’lar yuvarlak v
 FBI Roswell’in Gerçek Olduğunu Kabul Etti .. Flaş! Roswel Olayı Gerçekmiş. FBI Kaynağı
e 15 metre capinda olduklari anlatiliyor. Her birinde insana benzeyen yaklasik bir metre boyunda ve cok ince metalimsi vucudu kaplayan giyisileri olan varliklarin bulundugu söyleniyor. Ayrica tüm vucutlari ayni test pilotlarinki gibi bandajlanmisti. Bu UFO larin New Mexico da düsme sebebi ise o bölgede bulunan sayisiz ve güclü Radarlarin olmasi ve bu radarlarin UFO larain kontrol mekanizmasina verdigi hasardir.
FBI-Vault internet sayfasi
http://vault.fbi.gov/
http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%2016%20of%2016/view

1 yorum:

Adsız dedi ki...

.fbı’ın 1947 tarihli ismi açıklanmayan kaynağa dayandırılan dandik bir raporunu “uzaylıların varlığı fbı raporu ile doğrulandı” biçiminde yorumlayan bir kısım medya her zaman olduğu gibi bilim adamlarını bir tarafa bırakıp bu konuda değişmez bilirkişi diye gördüğü sirius ufo derneği’nin çelişki yumağı halinde ki açıklamaları ile bilinen başkanı haktan akdoğan’a mikrofon uzatınca akdoğan’da uçmuş tabi.

demiş ki;

“biz nisan başında(bakın tarihine kadar biliyo adam boru mu bu? değil)fbi’nın böyle bir açıklama yapacağına dair içeriden bazı bilgiler aldık.”

daha önce de ufolar konusunda hava kuvvetlerine filan birifing verdim diyen akdoğan’ın bir fbi’dan istihbarat almadığı kalmıştı onu da aldı tam oldu.

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler...